03-11-2018 tarihinde eklendi, 1401 kez okundu.
Cami halıları tarihten bu yana ibadet yerimiz olan camiler de bir seccade görevi görmüştür. Osmanlı devletinden bu yana kullanılmaya başlanan o tarihlerde adında sıkça bahsettiren osmanlı cami halıları şimdi ki zamanda da halen adından sıkça bahsettirmekte, şuan da her cami halısı firmaları nın tek hedefi imal ettiği halılarda osmanlı cami halılarının kalitesi ve sağlamlığını yakalamaya çalışmakta.
 
Cami halılarına yapılan motifler süslemeler çok önemlidir halılar da bulunan motifler şık olmalı göz yormamalı ve dikkat çekmemeli çünkü biz müslümanlar ibadet ederken kendimizi tamamen Allah’a adamamız gerekiyor namazın doğrusu budur ibadet ederken dikkatimizin bozulmaması çok önemlidir ve bu yüzden cami halısı modelleri seçiminde çok dikkatli olmamız gerekiyor cami halısı birden fazla model ve renk seçeneği bulunmaktadır saflı, seccadeli, göbekli, naturel, olarak karşımıza çıkan cami halıları sizin istediğiniz renkte ve desende uzman kadrolarla ve makinelerle ince ince sık bir şekilde dokunur.
Etiketler: cami halısı, yün cami halısı, cami halıları, göbekli cami halıları, saflı cami halıları, seccadeli cami halıları, naturel cami halıları